Vedno živahna Kuba (Havana) vam je na voljo že za samo 495 EUR – povratne letalske karte iz Benetk. Tja se leti z enim postankom, gre pa za kombiniran let KLM in Air France. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Benetke – Havana (Kuba) – Benetke

Gremo na Kubo (Havana) iz Benetk! Na sliki spodaj je primer za termin od 18. do 26. septembra 2016 po ceni 495Ugodni termini po tej in podobni ceni so na voljo od septembra 2016 do januarja 2017.

1. oktober – 9. oktober 2016 –  510 EUR

4. december – 14. december 2016 – 495 EUR

3. januar– 19. januar 2017 – 508 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Havana iz Benetk - jesen zima

Namestitev in prevoz

Havana - hotelska namestitev

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Benetk: 990 EUR
8 nočitev z zajtrkom v namestitvi 3* za 2 osebi skupaj: 355 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.345 EUR (oziroma 673 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POZOR – VIZUM!

Slovenski državljani potrebujemo za vstop na Kubo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 1.023 times, 1 visits today)
1