Albanija je lahko super destinacija za počitnice. Še posebej zato, ker tukaj še ni tako masovnega turizma. Tako lahko brez težav najdete kotiček samo zase. V notranjosti je še  malo ” divja “, ob obali pa ponuja čudovite plaže in turkizno morje.

Ljubljana – Albanija – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Air Serbia

Število prestopov: 1

Kraji prestopa: Beograd: 2h 20m v smeri proti Tirani

Beograd: 1h 55m v smeri proti Ljubljani

Trajanje leta: 2h 30m

Prtljaga: V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage.

Tja in nazaj lahko poletite že za 126 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Tirana – Ljubljana  v obdobju od 08. do 12. septembra. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

albanija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.377 times, 1 visits today)
0