Madrid je super priložnost za city break tudi v jesenskem času. Na voljo so ugodni termini konec septembra, skozi cel oktober in pa tudi v novembru.

Benetke – Madrid – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Iberia

Število prestopov: brez

Trajanje leta: 2h 35m

Prtljaga: vključen je en kos ročne prtljage.

Tja in nazaj lahko poletite že za 123 EUR iz nam bljižnega letališča v Benetkah. Cena velja za  direktni povratni let Benetke – Madrid – Benetke  v obdobju od 19. do 23. oktobra. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

madrid

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 639 times, 1 visits today)
0