Dubaj je mesto o katerem lahko govorimo samo v presežkih. Mesto je polno gradbenih presežkov, od najvišje zgradbe na svetu Burdž Kalifa pa vse do umetno ustvarjenih otokov v obliki palme. V Dubaj lahko v juliju in avgustu odpotujete po zelo ugodni ceni že od 288 EUR naprej, iz našega domačega letališča na Brniku.

Ljubljana – Dubaj – Ljubljana

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Turkish Airlines

Število prestopov: 1

Kraji prestopov: Istanbul: 11h 50m v smeri proti Dubaju

Istanbul: 7h 05m v smeri proti Ljubljani.

Tja in nazaj lahko poletite že za 288 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za  povratni let Ljubljana – Dubaj – Ljubljana  v obdobju od 20. do 27. julija. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

dubaj

Za Dubaj pa so na voljo tudi naslednji ugodni termini:

Od 28. julij do 04. avgust za 292 EUR.

Od 04. do 11. avgust za 291 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vizum

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 368 times, 1 visits today)
1