Cancun, dobro poznan tudi iz mehiških nadaljevank, je kraj kjer si lahko privoščite svoj sanjski dopust. Čudovite plaže, toplo morje in veliko kotičkov, kjer lahko najdete svoj ” notranji mir “.

Benetke – Cancun – Benetke

Informacije o letu:

Letalski prevoznik: Iberia

Število prestopov: 2

Kraji prestopov: Madrid: 2h 55m , Mexico City: 2h 55m v smeri proti Cancunu

Mexico City: 3h 25m, Madrid: 2h 25m v smeri proti Benetkam

Tja in nazaj lahko poletite že za 405 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za  povratni let Benetke – Cancun – Benetke  v obdobju od 05. do 12. oktober. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

cancun

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom

Imetniki navadnih potnih listov RS vizuma za vstop v Mehiko ne potrebujejo za bivanje do 180 dni. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 824 times, 1 visits today)
0