Praga, glavno mesto Češke, znano po izvrstni kulinariki in odličnem pivu. Praga vam je po ugodni ceni na voljo v avgustu, septembru in oktobru. Najboljše pa je to , da lahko tja odpotujete, kar iz našega domačega letališča na Brniku.

Ljubljana – Praga – Ljubljana

Tja in nazaj lahko poletite za 123 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za direktni povratni let Ljubljana – Praga – Ljubljana, v obdobju od 03. do 10. avgusta. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

praga

Namestitev in prevoz:

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 297 times, 1 visits today)
0