Lizbona, glavno mesto Portugalske, ki ga je vredno obiskati. Ogledate si lahko največji akvarij v Evropi Oceanário de Lisboa ali pa  živalski vrt, ki ponuja kar 335 različnih vrst živali. Ker Lizbona spada med toplejše Evropske prestolnice, jo lahko brez problema obiščete ne glede na letni čas.

Ljubljana – Lizbona – Ljubljana

Tja in nazaj lahko poletite za 192 EUR iz našega domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Lizbona– Ljubljana, v obdobju od 28. septembra do 05. oktobera. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

lizbona

Po ugodni ceni pa je na voljo tudi naslednji termin:

Od 05. do 12. oktober za 192 EUR.

Namestitev in prevoz:

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.276 times, 1 visits today)
0