Še ne veste kam to poletje na ugoden dopust? Našli smo odlično ponudbo za oddih na grškem otoku Krf. Tja boste poleteli kar iz domače Ljubljane, za celoten aranžma; povratna letalska karta + 7 nočitev z vključenim zajtrkom pa boste odšteli samo 514 EUR za dve osebi oziroma 257 EUR na osebo.

Ljubljana – Krf – Ljubljana

Za povratno letalsko karto od 10. avgusta do 17. avgusta boste odšteli samo 145 EUR (primer na sliki spodaj). Odhod in povratek je iz Ljubljane. V ceni letalske karte je vštet en kos ročne prtljage. Na voljo so tudi še nekateri drugi ugodni termini v TOP poletni sezoni:

3. avgust – 10. avgust 2016 – 145 EUR

17. avgust – 24. avgust 2016 – 177 EUR

20. julij – 27. julij 2016 – 157 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezne termine vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Krf iz Ljubljane - letalska karta

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v enakem terminu kot zgoraj za letalske karte. V Lefkimi Hotel na otoku Krf boste za 7 nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom odšteli samo 224 EUR za dve osebi (112 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Krf iz Ljubljane - hotel

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalski karti iz Ljubljane: 290 EUR
7 nočitev z vključenim zajtrkom v namestitvi 2*  za 2 osebi skupaj: 224 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 514 EUR (oziroma 257 EUR na osebo).

(Visited 1.163 times, 1 visits today)
0