Življenjska priložnost bi lahko rekli. V ZAE (Dubaj) in na Filipine v enem potovanju s kombinacijo letalskih povratnih kart za samo 367 EUR. Nora cena! Odhod iz nam bližnjega letališča v Munchnu.

Korak 1: rezervacija letalske karte na relaciji Munchen – Dubaj – Munchen

Najprej rezervirajmo povratno letalsko karto iz Munchna za Dubaj. Na voljo so ugodni termini v oktobru, novembru in decembru. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Primer povratne karte za samo 171 EUR na sliki spodaj velja za termin od 9. novembra do 26. novembra 2016. Torej, 9. novembra letite iz Munchna v Dubaj, 26. novembra pa se vračate.

Dubaj - letalska 171 EUR iz MUNC

Korak 2: rezervacija letalske karte na relaciji Dubaj – Manila – Dubaj

Zdaj, ko imamo letalsko karto za Dubaj rezervirano, rezervirajmo še karto iz Dubaja v Manilo (Filipini) in nazaj. Primer povratne karte za samo 196 EUR na sliki spodaj velja za termin od 14. novembra do 24. novembra 2016. Torej, 14. novembra letite iz Dubaja v Manilo, 24. novembra pa se vračate v Dubaj. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Dva dni kasneje pa iz Dubaja nazaj v Evropo, v Munchen.

Dubaj - Manila - Dubaj

Zgoraj navedena kombinacija je samo en primer kako do ugodne kombinacije letalskih kart.

Takšne kombinacije na relaciji Munchen – Dubai – Manila – Dubai – Munchen je možno poiskati od oktobra do vključno decembra 2016. Če boste iskali sebi najbolj ustrezen datum vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ.

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 odrasli povratni letalski karti na relaciji Munchen – Dubai – Munchen: 341 EUR
2 odrasli povratni letalski karti na relaciji Dubaj – Manila – Dubaj: 392 EUR

Skupna cena vseh letalskih kart za 2 osebi: 733 EUR (oziroma 367 EUR na osebo)

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUMI – ZAE:

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

VIZUMI – FILIPINI:

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 696 times, 1 visits today)
0