Nova akcija letalskih kart za Zanzibar! Vključen tudi dodaten kos prtljage. Celoten aranžma z 8 nočitvami in vključenim zajtrkom že za samo 534 EUR na osebo (za dve osebi 1.068 EUR).

Milano – Zanzibar – Milano

Tja in nazaj lahko poletite že za 416 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 19. septembra do 28. septembra 2016 (416 EUR). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Na voljo so termini od septembra pa do konca novembra 2016. Še nekaj ugodnih predlogov:

17. oktober– 1. november 2016 – 416 EUR (jesenske počitnice)

1. november – 16. november 2016 – 416 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Momondo, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Zanzibar - letalske karte jesen 2016 Milano

Lonely Planet –Tanzanija

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 17,63 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za Zanzibar smo poiskali tudi super ugodno možnost namestitve v terminu od 20. do 28. septembra 2016. V dobro ocenjeni namestitvi Chwaka Bay Resort boste za 8 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 236 EUR za dve osebi (118 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Zanzibar - hotelska namestitev

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Milana: 831 EUR
8 nočitev z zajtrkom v namestitvi 3* za 2 osebi skupaj: 236 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.068 EUR (oziroma 534 EUR na osebo)

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 1.154 times, 1 visits today)
0