Preživite jesen/zimo na Tajskem – gremo na Phuket! Povratna letalska karta iz Budimpešte vam je na voljo že za 467 EUR. Devet nočitev pa vam je v zelo dobro ocenjeni namestitvi na voljo že za 63 EUR za dve osebi (cca 32 EUR na osebo). Skupaj je cena aranžmaja za dve osebi torej 998 EUR oziroma 499 EUR na osebo. Preverite informacije v nadaljevanju zapisa.

Jeseni na Phuket – primer karte

Na voljo je super ugodna ponudba za Phuket! Povratno letalsko vozovnico iz Budimpešte dobite že za 467 EUR (primer na sliki spodaj velja za termin od 9. do 19. septembra 2016). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage in en kos “check-in” prtljage. Na voljo je ogromno terminov od septembra 2016 do marca 2017. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

5. oktober – 17. oktober 2016 – 469 EUR

24. oktober – 4. november 2016 – 469 EUR (termin jesenskih počitnic)

7. november – 14. november 2016 – 469 EUR

12. december – 26. december 2016 – 469 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Lonely Planet –Phuket

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Phuketu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 9,83 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 10. do 18. septembra 2016 – termin se sklada z zgornjim primerom letalske karte. Za 8 nočitev v dvoposteljni sobi zelo dobro ocenjene namestitve 3* Forest Patong Hotel boste odšteli samo 63 EUR za dve osebi (slabih 32 EUR na osebo, če bivata dva skupaj). TOP PONUDBA! Več o namestitvi najdete TUKAJ.

Phuket - hotel

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Budimpešte: 936 EUR
8 nočitev v namestitvi 3*  za 2 osebi skupaj: 63 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 998 EUR (oziroma 499 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.747 times, 1 visits today)
0