Našli smo super ugodno LAST MINUTE ponudbo za oddih na Kanarskih otokih, otok Lanzarote. Tja in nazaj lahko poletite za samo 148 EUR (cena povratne letalske karte na osebo).

LAST MINUTE ponudba za Kanarske otoke

Iz Munchna lahko na otok Lanzarote poletite za vsega 148 EUR. Termin, ki je na voljo po tej ceni je pravzaprav LAST MINUTE in sicer od 5. julija do 12. julija 2016 (148 EUR). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage in en kos “check-in” prtljage.

Še en malenkost dražji, a še vedno ugoden termin v visoki poletni sezoni:

8. julij – 15. julij 2016 – 170 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

LAST MINUTE lanzarote

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v terminu od 5. do 12. julija 2016. V Las Colinas Aparthotel Lanzarote boste za 7 nočitev v apartmaju odšteli samo 368 EUR za dve osebi (134 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Munchna: 296 EUR
7 nočitev v namestitvi 3* (apartma) za 2 osebi skupaj: 368 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 664 EUR (oziroma 332 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.256 times, 1 visits today)
1