Zelo, zelo ugodne cene povratnih letalskih kart za Los Angeles iz nam bližnjega Dunaja. Povratno vozovnico z letalsko družbo British Airlines dobite že za 381 EUR. Pozor – iskalnik najde sicer tudi kakšen EUR ugodnejše karte, a z bistveno daljšim potovalnim časom.

Dunaj – Los Angeles – Dunaj

Primer na sliki spodaj velja za termin od 20. oktobra do 5. novembra 2016 (v času krompirjevih počitnic). Za povratno letalsko karto v tem terminu boste odšteli samo 381 EUR. Karte so po tej ceni dosegljive z odhodi v drugi polovici septembra in oktobru, povratki pa v oktobru oziroma novembru 2016. V ceni letalske vozovnice je vštet en kos ročne prtljage.

Še nekaj drugih ugodnih primerov, ki smo jih našli:

23. september – 9.oktober 2016 – 381 EUR

6. oktober – 23. oktober 2016 – 381 EUR

20. oktober – 12. november 2016 – 381 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik (Skyscanner), se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Los Angeles - letalske karte - iz Dunaja - jesen 2016

LONELY PLANET – LOS ANGELES IN ZAHODNA OBALA

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Filipinih od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,42 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 450 times, 1 visits today)
0