Akcija letalskega prevoznika Norwegian Air! Povratne letalske karte za Boston v oktobru ali novembru z odhodom iz nam bližnje Budimpešte dobite že za 288 EUR! V ceni vključen en kos ročne prtljage. Omejeno število vozovnic – rezervirajte hitro!

Budimpešta – Boston – Budimpešta

Na voljo so ugodni termini v oktobru in novembru 2016. Primer na sliki spodaj velja za termin od 3. novembra do 14. novembra 2016. Za letalsko karto boste v tem terminu odšteli samo 288 EUR. Na poti v ZDA se vam obeta slabih 24 ur dolg postanek v Londonu, ki pa ga lahko odlično izkoristite še za hiter ogled mesta. V ceni je vključen en kos ročne prtljage. Še nekaj ugodnih primerov:

13. oktober – 31. oktober 2016 – 352 EUR

10. november – 21. november 2016 – 288 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Boston - za samo 288 EUR

LONELY PLANET – BOSTON

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Bostonu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 8,62 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 283 times, 1 visits today)
0