Še ne veste kam letos na glavni dopust? Morda lahko pomagamo pri odločitvi s tole LAST MINUTE priložnostjo za Filipine. Tja in nazaj z letališča v Munchnu za samo 395 EUR. Pohitite z rezervacijo!

LAST MINUTE za Filipine:

Na voljo je nekaj last-minute terminov za julij 2016. Primer na sliki spodaj velja za termin od 4. julija do 19. julija 2016. Za letalsko karto boste v tem terminu odšteli samo 395 EUR. V ceni je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Našli smo še en ugoden termin:

10. julij – 19. julij 2016 – 416 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Na Filipine - letalska last minute

Lonely Planet po Filipinih

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Filipinih od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 17,21 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za bivanje do 30 dni. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 828 times, 1 visits today)
0