Vedno živahna Kuba vam je na voljo že za samo 395 EUR – povratne letalske karte iz Milana. Tja se leti z direktnim letom, brez postankov. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.

Milano – Kuba – Milano

Kuba iz Milana! Na sliki spodaj je primer za termin od 5. do 12. marca 2017 po ceni 393 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage.  Še en ugoden termin:

2. april – 9. april 2017 – 391 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Skyscanner). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Kuba - Havana iz Milana - letalska karta

Namestitev in prevoz

Kuba - namestitev - marec 2017

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Milana: 790 EUR
7 nočitev z zajtrkom v namestitvi 3* za 2 osebi skupaj: 350 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.140 EUR (oziroma 570 EUR na osebo).

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POZOR – VIZUM!

Slovenski državljani potrebujemo za vstop na Kubo vizum. Kje in kako ga pridobite, si preberite TUKAJ.

(Visited 1.112 times, 1 visits today)
0