Našli smo super ugodne povratne letalske karte iz nam bližnjega Zagreba v nemško prestolnico – Berlin. Iz leta v leto vse bolj priljubljena evropska prestolnica v sebi skriva ogromno zanimive preteklosti in čaka, da jih odkrijete. Tisti, ki so jo obiskali, se vračajo navdušeni in je ne morejo prehvaliti. Razkrivamo informacije kako lahko v Berlin poletite za samo 66 EUR. Berite dalje…

Zagreb – Berlin – Zagreb

Za povratno letalsko karto od 19. do 24. novembra boste odšteli samo 66 EUR (primer na sliki spodaj). Odhod in povratek je v Zagrebu V ceni letalske karte je vštet en kos ročne prtljage. Še nekaj primerov terminov:

29. november – 3. december 2016 – 73 EUR

10. december – 13. december 2016 – 66 EUR

Po tej ceni je možno najti termine v novembru in decembru 2016. V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezne termine vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Berlin - letalska karta za le 66 eur

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve za dve osebi v terminu od 19. do 24. novembra 2016. V Novum Hotel Aldea Berlin Centrum boste za 5 nočitev v dvoposteljni sobi odšteli samo 222 EUR za dve osebi (111 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Berlin - hotel v centru

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Zagreba: 132 EUR
7 nočitev z zajtrkom v namestitvi 3* za 2 osebi skupaj: 222 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 354 EUR (oziroma 177 EUR na osebo).

LONELY PLANET – BERLIN

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Berlinu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 8,05 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 593 times, 1 visits today)
0