Pogosto se nam zgodi, da moramo na letališču čakati na let, se nimamo kam dati, hkrati pa še zapravimo pravo malo bogastvo za hrano in pijačo. No, tega je zdaj konec. Predstavljamo vam plačilno kartico – kartica DINERS, s katero imate na letališču brezplačen* vstop v “ lounge” kjer uživate v dobri hrani in pijači ter drugih ugodnostih (tuš, Wi-Fi, …) – povsem BREZPLAČNO*. Opozoriti moramo, da vsi loungei ne nudijo brezplačne hrane, pijača pa je zagotovo na voljo.

Kje pridobiti kartico DINERS?

Le nekaj klikov vas pripelje v svet Diners Cluba, v katerem vas čakajo številne ugodnosti, privilegiji in nagrade. Kajti, so kartice in so kartice Diners Cluba, ki edine sledijo vašemu življenjskemu slogu. Zdaj je čas, da si privoščite to, o čemer sanjate že dolgo. Pridružite se več kot 60.000 članom, ki so si na Živijo! Preverite in naročite svojo TUKAJ.

 

Diners Club kartica

Diners Club kartica

Na voljo je velika izbira različnih kartic, ki prinašajo tudi različne dodatne ugodnosti. Prav vsem pa je skupno, da imate z njimi brezplačen* vstop v letališke “lounge” salon in sicer v več kot 600 salonov na letališčih po svetu vas čaka, v katerih državah in letališčih jih pa najdete, si pa lahko ogledate kar TUKAJ. Tudi letališče na Brniku ima tak lounge.
Študent? Nič hudega. Tudi vi si lahko naredite kartico in koristite njene ugodnosti. Preverite TUKAJ.
* Pravico do brezplačnega vstopa v letališki salon imajo tisti člani, ki izpolnjujejo Pogoje za uporabo dodatne ugodnosti imetnikov Diners Club kartic – vstop v letališke salone.

(Visited 1.107 times, 1 visits today)
0