V jesenskem terminu na voljo ugodne karte za Vietnam, ker iz našega domačega letališča. Udobno in predvsem praktično. Poleg tega pa boste leteli z Etihad Airways, eno boljših letalskih družb ta trenutek.

Ljubljana – Vietnam – Ljubljana

V Vietnam in nazaj lahko poletite za 437  EUR iz nam domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Ho Chi Minh – Ljubljana  v obdobju od 12. do 26. septembra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

vietnam

Na voljo pa sta še tudi dva druga ugodna termina, in sicer:

Od 24. oktober do 07. november za 437 EUR. 

Od 02. do 20. november za 449 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM

Slovenski državljani potrebujemo vizum za vstop v Vietnam. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 405 times, 1 visits today)
0