Sejšeli, zagotovo vsem dobro znani kot ena najbolj zaželenih počitniških destinacij. Rajske plaže, koralni grebeni, kristalno čisto morje in tropsko podnebje je zagotovo kombinacija za sanjski oddih. Sedaj so na voljo po ugodni ceni 419 EUR in to kar z našega domačega letališča na Brniku.  TOP!

Ljubljana – Sejšeli – Ljubljana

Sejšeli so dosegljivi za ugodnih 419 EUR iz nam domačega letališča na Brniku. Cena velja za povratni let Ljubljana – Mahe Island – Ljubljana  v obdobju od 05. do 13. september. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

sejšeli

Na voljo pa so tudi drugi termini, ki so navedeni spodaj:

Od 12. do 20. september za 419 EUR.

Od 26. september do 05. oktober za 419 EUR.

Od 25. do 31. oktober za 420 EUR.

Od 25. oktober od 07. november za 420 EUR.

Od 22. do 30 november za 419 EUR.

Od 22. november do 06. december za 419 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum do 90 dni ni potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj za čas potovanja. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 1.162 times, 1 visits today)
0