Super ugodne cene aranžmajev v jesenskih mesecih za Maldive iz Ljubljane! Povratno letalsko karto najdete že za 434 EUR. Za 6 nočitev v hotelu s tremi zvezdicami pa boste odšteli samo 104 EUR na osebo (oziroma 208 EUR za dve osebi). Ne čakajte! Gremo na Maldive!

Iz Ljubljane na Maldive – letalska karta:

Na Maldive iz Ljubljane! Na sliki spodaj je primer za termin od 5. do 12. oktobra 2016 po ceni 434 EUR. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Na voljo veliko ugodnih terminov v jesenskih mesecih. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

15. september – 22. september 2016 – 468 EUR

19. oktober – 26. oktober 2016 – 483 EUR

2. november – 9. november 2016 – 434 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ (ang. stran Momondo). Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Na Maldive iz LJ - slika letalske karte

Namestitev in prevoz

Na Maldive iz Ljubljane - hotel

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Ljubljane: 868 EUR
6 nočitev v hotelu 3* za 2 osebi skupaj: 207 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.075 EUR (oziroma 538 EUR na osebo)

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Informacije o morebitnih vizumih, ki jih potrebujete za potovanje dobite TUKAJ.

(Visited 1.991 times, 1 visits today)
0