Poceni letalske karte za Seoul (Južna Koreja). Tja in nazaj lahko iz nam bližnjega letališča v Munchnu poletite za samo 386 EUR. V ceni letalske karte je vključen en kos ročne prtljage. Na voljo so termini v oktobru in decembru 2016 ter marcu 2017. Povratki v 2017 so možni tudi v aprilu ali maju – primerno za nekoliko daljša popotovanja.

Munchen – Južna Koreja – Munchen

Ugodne cene povratnih letalskih kart za Seoul (Južna Koreja) iz Munchna najdete v oktobru in decembru 2016 ter marcu 2017 (povratki možni tudi v aprilu in maju 2017). Primer na sliki spodaj velja za termin od 17. do 30. oktobra 2016 (386 EUR). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Še enekaj ugodnih primerov:
3. december – 13. december 2016 – 386 EUR

4. marec – 19. marec 2016 – 386 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik Momondo, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Lonely Planet za Seoul

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Seoulu (Južna Koreja) od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,44 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Munchnu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum za turistična potovanja do 90 dni ni potreben. Več informacij dobite TUKAJ.

(Visited 861 times, 1 visits today)
0