Akcija letalskih kart letalske družbe Meridiana. V novembru so na voljo zelo ugodne cene kart iz nam bližnjega letališča v Milanu. V Zanzibar lahko poletite že za 413 EUR.

Milano – Zanzibar – Milano

Tja in nazaj lahko poletite že za 413 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 1. novembra do 9. novembra 2016 (413 EUR). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Na voljo so termini v novembru 2016. Še nekaj ugodnih predlogov z malenkost višjo ceno:

15. november – 23. november 2016 – 420 EUR

22. november – 30. november 2016 – 420 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Zanzibar - letalske karte

Namestitev in prevoz

Za Zanzibar smo poiskali tudi super ugodno možnost namestitve v terminu od 2. do 9. novembra 2016. V dobro ocenjeni namestitvi Chwaka Bay Resort boste za 7 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 202 EUR za dve osebi (101 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Zanzibar - Chwaka Bay hotel

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Milana: 826 EUR
7 nočitev z zajtrkom v hotelu 3* za 2 osebi skupaj: 202 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 1.028 EUR (oziroma 514 EUR na osebo)

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 506 times, 1 visits today)
0