Sončna Kalifornija vam je sedaj na voljo po zelo ugodni ceni že od 383 EUR naprej. Na voljo je veliko terminov od avgusta pa vse do novembra. Odhod pa je iz nam bljižnjega letališča na Dunaju.

Dunaj – Kalifornija – Dunaj

Tja in nazaj lahko poletite že za 383 EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju. Cena velja za  povratni let Dunaj– Los Angeles – Dunaj v obdobju od 28. september do 19. oktober. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

kalifornija

Na voljo pa so tudi drugi termini po ugodnih cenah. Več primerov najdete spodaj.

Od 31. avgust do 12. september za 388 EUR.

Od 21. do 29. september za 384 EUR.

Od 1. do 14. oktober za 389 EUR.

Od 21. oktober do 01. november za 387 EUR.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 352 times, 1 visits today)
0