Gremo na Havaje! V terminu od 6. do 20. novembra 2016 lahko tja iz letališča v Benetkah poletite za samo 546 EUR! Dodatno velja omeniti, da so od novembra do konca marca Havaji pravzaprav idealna dopustniška destinacija. Fantastične plaže, kristalno čista modrina morja, Waikiki plaža in seveda nepozabni Pearl Harbor.

Na Havaje iz Benetk – primer karte:

Ugodne cene povratnih letalskih kart na Havaje iz Benetk najdete v novembru in decembru 2016. Primer na sliki spodaj velja za termin od 6. do 20. novembra 2016 (546 EUR). V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage.

Še enekaj ugodnih primerov:
3. november – 21. november 2016 – 556 EUR

28. november – 12. december 2016 – 534 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Na Havaje v Novembru 2016 letalska karta

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 607 times, 1 visits today)
0