Indija, dežela nasprotij, čudes in začimb. Ste vedeli, da več kot 70% začimb prihaja iz Indije? Indija je torej pravi kraj za ljubitelje drugačnega, dobre hrane in seveda začimb. Zakaj torej nebi raje jeseni preživeli nekje na toplem.

Air India ponuja super akcijske cene za več destinacij v Indiji. Že od 356EUR naprej za let v Kochi, za 361EUR za let v Mumbai, direktni let v Delhi vas  bo stal 398 EUR, zelo zanimiva pa je tudi Goa, ki jo lahko sedaj obiščete za 386 EUR. 

Dunaj – Indija – Dunaj

Tja in nazaj lahko poletite že za 356 EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju. Cena velja za  povratni let Dunaj– Kochi– Dunaj v obdobju od 28. september do 19. oktober. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

indija

Spodaj je primer letalske karte Dunaj – Mumbai – Dunaj v istem obdobju.

indija

Zelo ugodno pa lahko letite tudi v New Delhi in to brez prestopanja.

indija

Vedno atraktivna Goa pa je na voljo že za 386 EUR. Rezervirate lahko TUKAJ.

Po ugodni ceni pa je na voljo tudi Kolkata za 361 EUR. Karto lahko kupite TUKAJ.

Za vse navedene lete zgoraj velja isti termin od 28. septembra do 19. oktobra.

Vam datumi ne ustrezajo? Potem uporabite iskalnik TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 252 times, 1 visits today)
0