Odlična ponudba za oddih na fantastičnih Kanarskih otokih – otok Tenerife. Tja in nazaj lahko z letalsko družbo AlItalia poletite za samo 108 EUR. Našli smo termine v mesecu novembru, povratek pa je možen tudi v decembru 2016. V ceni je vključen en kos ročne prtljage.

Benetke – Tenerife – Benetke

Iz Benetk lahko v novembru na otok Tenerife poletite za vsega 108 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 5. novembra do 12. novembra 2016 (108 EUR). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage.

Še nekaj ugodnih terminov:

19. november – 26. november 2016 – 108 EUR

26. november – 3. december 2016 – 108 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Tenerife - november - 108 povratna

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi možnost ugodne namestitve (Hotel Xibana Park) v terminu od 5. novembra do 12. novembra 2016. Dvoposteljno sobo z vključenimi 7 nočitvami dobite že za 164 EUR za dve osebi. Preračunano na eno osebo torej 82 EUR na osebo za en teden. TOP PONUDBA. Informacije o apartmaju najdete TUKAJ ali s klikom na sliko spodaj.

Tenerife - november - hotel

KONČNI IZRAČUN SUPER UGODNE PONUDBE ZA 2 OSEBI:

2 povratni letalskih karti iz Benetk: 216 EUR
7 nočitev v hotelu 3* za 2 osebi skupaj: 164 EUR

Skupna cena aranžmaja za 2 osebi: 380 EUR (oziroma 190 EUR na osebo)

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 4.040 times, 1 visits today)
0