Let’s go to Brazil! Brazilija sedaj dosegljiva po zelo ugodni ceni za samo 368 EUR iz Milana. Sedaj lahko turobni november preživite v vroči Braziliji. Čudovite plaže, dobra hrana, latino temparament in lepa dekleta to je Južna Amerika.

Milano – Brazilija – Milano

V Brazilijo in nazaj lahko poletite že za 368 EUR iz nam bljižnega  letališča v Milanu. Cena velja za  direktni povratni let Milano– Natal – Milano v obdobju od 17. novembra do 01. decembra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

brazilija

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vstop v državo

Slovenskim državljanom vizum za vstop ni potreben. Bivate lahko do največ 90 dni. Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 229 times, 1 visits today)
0