Nova super ugodna ponudba za Miami, Florida. V tokratnem zapisu razkrivamo kje in kako do povratne letalske karte za samo 310 EUR iz nam bližnjega letališča na Dunaju. Termini, ki so na voljo po tej ceni so v oktobru 2016. Gremo iz Dunaja v Miami!

Iz Dunaja v Miami in nazaj za samo 310 EUR

V mesecu oktobru so vam na voljo ugodni termini za obisk Floride iz Dunaja. V Miami lahko poletite za samo 310 EUR. Primer na sliki velja za termin od 11. oktobra pa do 18. oktobra 2016. V ceni letalske vozovnice je vključena ročna prtljaga. Našli smo še termin:

4. oktober – 18. oktober 2016 – 310 EUR

11. oktober – 25. oktober 2016 – 310 EUR

18. oktober – 25. oktober 2016 – 310 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik Momondo odpre, se poigrajte z želenimi termini in poiščite najugodnejšo vozovnico.

Miami - letalska karta 310 - oktober 2016

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 11. oktobra do 18. oktobra 2016. V dobro ocenjenem hotelu New Yorker Boutique Hotel boste za 9 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 381 EUR za 2 osebi (cca 190,5 EUR na osebo). Več informacij dobite TUKAJ ali s klikom na spodnjo sliko.

Miami - Hotel

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Dunaju in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 490 times, 1 visits today)
0