Je še ne poznate? Madeira je portugalski otok, ki leži severno od Kanarskih otokov, znan pa je po prečudoviti klifasti obali in cvetju. V tem zapisu vam predstavljamo informacije kako ugodno tja – povratna letalska karta iz Ljubljane in 9 nočitev za dve osebi samo 628 EUR oziroma le 314 EUR na osebo.

Ljubljana – Madeira – Ljubljana

Iz Ljubljane lahko v septembru na otok Madeira poletite za vsega 237 EUR. Primer na sliki spodaj velja za termin od 11. septembra do 20.septembra 2016 (237 EUR). V ceni letalske vozovnice imate vključen en kos ročne prtljage.

Na voljo so ugodni termini od septembra do novembra 2016. Še nekaj ugodnih terminov:

5. oktober – 12.oktober 2016 – 233 EUR

19. november – 30. november 2016 – 223 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi ugodno možnost namestitve v terminu od 11. septembra do 20. septembra 2016. V dobro ocenjenem hotelu Residencial Funchal na otoku Madeira boste za 9 nočitev v dvoposteljni sobi odšteli samo 153 EUR za 2 osebi (cca 77 EUR na osebo). Več informacij dobite TUKAJ ali s klikom na spodnjo sliko.

Residencial Funchal - Madeira hotel

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 1.026 times, 1 visits today)
0