Letalski prevoznik Air Asia ponovno ponuja akcijske cene kart že od 3 USD v eno smer za lete znotraj Malezije. Cene za lete izven Malezje pa se pričnejo pri 10 USD v eno smer.

Air Asia AKCIJA!

Razprodaja kart traja od 13. do 19.junija. Datum potovanja pa mora biti med 4. januarjem in 21. avgustom 2017.

V Avstralijo ( Perth ) lahko iz Kuala Lumpurja tako potujete že za 44 USD v eno smer. Nova Zelandija ( Auckland ) pa je iz Kuala Lumpurja dosegliva že od 141 USD v eno smer.

Nekaj primerov si lahko ogledate na spodnjih slikah, za več informacij in nakup pa obiščite spletno stran Air Asia.

air asia
air asia

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališč in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 614 times, 1 visits today)
0