Emirati se vam za novo leto ponujajo po izjemni ceni, že od 258 EUR za povratno letalsko karto iz Zagreba. Na voljo so vam letalske karte v Abu Dhabi ali Dubaj. Povratne letalske karte so vam na voljo v obdobjih od oktobra do januarja, tako, da lahko tja odpotujete za novo leto. Za vas pa smo našli letalske karte v obdobju od 26. decembra do 5. januarja. Primer letalskih kart si lahko ogledate na spodji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite na povezavi nad njo.

Zagreb – Dubaj (Arabski Emirati)- Zagreb

Letalsko karto lahko rezervirate TUKAJ

Zagreb – Abu Dhabi (Arabski Emirati)- Zagreb

Letalsko karto lahko rezervirate TUKAJ

Za potovanja v Emirate pa so na voljo tudi ostali termini, tukaj je nakaj datumov:

5. – 15. oktober,

9. – 19. november,

23. – 30 decmber

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 960 times, 1 visits today)
0