Super ugodna priložnost za obisk Indonezije v jesenskih mesecih in to kar iz domače Ljubljane. V Indoneziji vas čaka veliko kulturnih raznolikosti, pester živalski svet, odlična hrana in kristalno čisto morje s številnimi otočki, ki čakajo, da jih odkrijete. Na voljo super ugoden termin v času krompirjevih počitnic.

Jesen v Indoneziji iz Ljubljane za le 447 EUR

Primer na sliki spodaj velja za termin od 22. oktobra do 12. novembra 2016. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto za let z eno najbolje ocenjenih letalskih družb odšteli vsega 447 EUR in to kar iz domače Ljubljane. V ceni karte je vključen tudi dodaten kos prtljage. Zares SUPER UGODNA ponudba. Na voljo termini v oktobru in novembru. Še nekaj primerov terminov:

11. oktober – 23. oktober 2016 – 447 EUR

8. november – 22. november 2016 – 447 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Jesen v Indoneziji - letalske karte

Lonely Planet za Indonezijo

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Indoneziji od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 23,09 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.1

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Vstop v državo – VIZUM

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

(Visited 345 times, 1 visits today)
0