Še ena zelo ugodna ponudba za Indonezijo in Sri Lanko. Tokrat iz nam bližnjega letališča v sosednji Hrvaški. Z eno boljših letalskih družb lahko iz Zagreba v jesenskih in zimskih mesecih poletite na Sri Lanko ali Indonezijo že za 399 EUR. Sledite informacijam v nadaljevanju zapisa.

Iz Zagreba v Indonezijo

Primer na sliki spodaj velja za termin od 16. novembra do 30. novembra 2016. V tem obdobju boste za povratno letalsko karto za let z eno najbolje ocenjenih letalskih družb odšteli vsega 399 EUR in to kar iz bližnjega Zagreba. V ceni karte je vključen tudi dodaten kos prtljage. Zares SUPER UGODNA ponudba. Na voljo termini od oktobra 2016 do vključno februarja 2017. Še nekaj primerov terminov:

13. oktober – 31. oktober 2016 – 399 EUR 

30. november – 7. december 2016 – 399 EUR

11. januar – 18. januar 2017 – 399 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Indonezija iz Zagreba

Vstop v državo – VIZUM ZA INDONEZIJO

Slovenski državljani ne potrebujejo vizuma za turistična potovanja do 30 dni. Informacije dobite TUKAJ.

Iz Zagreba na Sri Lanko

Primer na sliki spodaj velja za termin od 16. novembra do 30. novembra 2016. Tudi za Sri Lanko boste za povratno letalsko karto z eno najboljših letalskih družb odšteli vsega 399 EUR. Tudi v tem primeru odhod iz Zagreba. V ceni karte je vključen tudi dodaten kos prtljage. Zares SUPER UGODNA ponudba. Na voljo termini od oktobra 2016 do vključno februarja 2017. Še nekaj primerov terminov:

12. november – 28. november 2016 – 399 EUR

2. december – 17. december 2016 – 399 EUR

31. januar – 14. februar 2017 – 401 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Sri Lanka iz Zagreba jesen zima 2017

VIZUM

S 1. januarjem 2012 Šrilanka za vsa turistična in poslovna potovanja v to državo zahteva elektronsko odobritev potovanja (ETA – Electronic Travel Authorization). Več informacij je dostopnih na naslednji spletni stranihttp://www.eta.gov.lk

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Zagrebu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 456 times, 1 visits today)
0