Paris, mesto romantike, kulture, glasbe, umetnosti, kulture pa še kaj bi se našlo. Pariz je abolutno ena izmed “must see” destinacij. Zabavno dejstvo, ali ste vedeli da je v celem mestu samo en stop znak? Bi letos radi preživeli božič ali novo leto malo drugače? Sedaj lahko v Paris odpotujete iz Ljubljane za samo 112 EUR v času božiča, ali pa za samo 123 EUR preko novega leta.

Ljubljana – Paris – Ljubljana

V Paris in nazaj lahko poletite že za  112 EUR iz nam domačega letališča na Brniku. Cena velja za  povratni let Ljubljana– Paris – Ljubljana v obdobju od 23. do 28. decembra. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

paris

Na voljo pa je tudi ugoden termin preko novega leta in sicer od 28. december do 02. januar za 123 EUR. Rezervirate lahko TUKAJ.

Če pa ne marate hladnega vremena, pa lahko v Paris odpotujete tudi v oktobru in sicer v terminu od 14. pa do 21. za 133 EUR. Rezervacijo lahko opravite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča na Brniku in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 407 times, 1 visits today)
0