ZDA – super priložnost za obisk enega izmed priljubljenih mest “čez lužo”. Na voljo so vam ugodne povratne letalske karte iz Salzburga v Boston, Los Angeles ali San Francisco. Povratne letalske karte lahko dobite že od 323 EUR. Letalske karte so vam na voljo v septembru in oktobru, tukaj pa imate nekaj datumov:

13. – 27., 14. – 21., 21. – 28. september
16. – 23., 19. – 26. oktober

Na spodnjih fotografijah si lahko ogledate primere letalskih kart, rezervacijo pa lahko opravite na povezavi nad njimi.

Salzburg – Boston (ZDA) – Salzburg

Letalsko karto za obdobje od 19. do 26. 10. lahko rezervirate TUKAJ

Salzburg – San Francisco (ZDA) – Salzburg

Letalsko karto za obdobje od 19. do 26. 10. lahko rezervirate TUKAJ

Salzburg – Los Angeles (ZDA) – Salzburg

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Salzburgu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca –popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 524 times, 1 visits today)
0