Čudovite peščene in skalnate plaže, prijazni ljudje, dobra hrana in čisto morje so tiste stvari, ki kar kričijo, da jih izkusite na Larnaki (Ciper). Tja lahko iz nam bližnjega letališča v Milanu poletite za vsega 118 EUR z letalsko družbo AlItalia. Na voljo so termini v TOP poletni sezoni (juniju, juliju in septembru).

Milano – Ciper – Milano

V terminu od 25. junija od 3. julija 2016 (primer na sliki spodaj) smo našli ugodne povratne letalske vozovnice iz Milana. Na Ciper in nazaj vas AlItalia popelje že za 118 EUR. Po tej in podobno ugodnih cenah so na voljo termini v juniju, juliju in septembru. Nekaj primerov:

2. julij – 10. julij 2016 – 118 EUR (kliknite tukaj za INFO)

16. julij – 24. julij 2016 – 118 EUR (kliknite tukaj za INFO)

3. september – 11. september 2016 – 118 EUR (kliknite tukaj za INFO)

V ceni letalske vozovnice imate vključeno en kos ročne prtljage.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Momondo.co.uk, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Namestitev in prevoz

V terminu od 25. junija do 3. julija smo poiskali tudi ugodno namestitev. Našli smo dobro ocenjen hotel San Remo. Tam boste za 8 nočitev v dvoposteljni sobi z vključenim zajtrkom odšteli samo 405 EUR za dve osebi skupaj (torej približno 203 EUR na osebo). Rezervacijo in informacije o hotelu najdete tukaj ali s klikom na sliko hotela. Ko se vam odpre stran hotela samo nastavite želene datume in opravite rezervacijo.

San Remo Hotel Larnaka Ciper

Cena celotnega aranžmaja (2 povratni letalski karti + 8 nočitev z zajtrkom za dve osebi) znese 641 EUR oziroma približno 321 EUR na osebo. Odlična cena v TOP sezoni!

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 518 times, 1 visits today)
0