Ponuja se super ugodna priložnost za jesen v Istanbulu! V tem zapisu vam predstavljamo kako za samo 72 EUR do povratne letalske karte iz Graza (Avstrija) do Istanbula in to z eno najboljših letalskih družb – Turkish Airlines. Istanbul čaka, da ga odkrijete! 🙂

Graz – Istanbul – Graz

V terminu od 4. novembra od 7. novembra (primer na sliki spodaj) smo našli ugodne povratne letalske vozovnice iz Graza. V Istanbul in nazaj vas Turkish Airlines popelje že za 72 EUR. Še nekaj drugih ugodnih primerov:

6. november – 9. november 2016 – 72 EUR

18. november – 20. november 2016 – 85 EUR

25. november – 28. november 2016 – 72 EUR

V ceni letalske vozovnice imate vključeno en kos ročne in en kos “check-in” prtljage. Po tej in podobno ugodnih cenah so na voljo termini v novembru 2016.

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustreznega vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Istanbul - letalske karte

Namestitev in prevoz

V terminu od 4. novembra do 7. novembra smo poiskali tudi ugodno namestitev. Našli smo zelo dobro ocenjen hotel Otel Buhara. Tam boste za 3 nočitve v dvoposteljni sobi z vključenim zajtrkom odšteli samo 54 EUR za dve osebi skupaj (torej 27 EUR na osebo). Glejte sliko spodaj. Rezervacijo in informacije o hotelu najdete tukaj.

Istanbul - hotel BUhara

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Grazu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POZOR! 

Potni list mora biti ob vstopu v Turčijo veljaven še najmanj 6 mesecev. Turške oblasti opozarjajo, da je potrebno imeti v potnem listu vsaj eno prazno stran za žige mejnih oblasti.

(Visited 745 times, 1 visits today)
1