Dominikanska Republika, je zagotovo ena izmed ” most wanted” destinacij. Dolge peščene plaže, turkizno morje in kokosove palme. To je več kot odlična kombinacija za sanjske počitnice. Tudi tisti bolj aktivni, boste prišli na svoj račun, saj Dominikanska Republika ponuja tudi čudovite gorske izlete. Zvečer pa se preprosto prepustite tropskim ritmom in začutite tisti pravi rajski užitek.

Benetke – Dominikanska republika – Benetke

Tja in nazaj lahko z Air France poletite za 474 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za  povratni let Benetke– Punta Cana – Benetke v obdobju od 08. do 20. julij. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

dominikanska republika

Namestitev in prevoz

Za vas smo poiskali tudi ugodno možnost nočitev v Hotel Dominishi, kjer boste za 12 nočitev odšteli samo 169 EUR, če bivata 2 skupaj ( cca. 84 EUR na osebo ).

Primer si lahko ogledate spodaj na sliki:  

dominikanska republika

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM:

Slovenskim državljanom vizum ni potreben za bivanje do 30 dni.

Več informacij je na voljo TUKAJ.

(Visited 809 times, 1 visits today)
0