Številni majhni otoki, rajske peščene plaže in poletje praktično skozi celo leto vas bodo zasvojili. Čas je za nepozaben dopust. Gremo v Zanzibar! Letalsko karto za tja in nazaj dobite za samo 300 EUR in to z eno bolje ocenjenih letalskih družb. Z vključenimi 6 nočitvami v dvoposteljni sobi in zajtrkom v dobro ocenjeni namestitvi pa samo 392 EUR na osebo oziroma 784 EUR za dve osebi skupaj.

Milano – Zanzibar – Milano

Tja in nazaj lahko poletite za 300 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Na sliki spodaj primer od 20. junija do 27. junija 2016 (300 EUR). V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Na voljo so o termini v juniju 2016. Še nekaj ugodnih predlogov z enako ali malenkost višjo ceno:

13. junij – 20. junij 2016 – 368 EUR

27. junij – 4. julij 2016 – 410 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik letalskih kart Skyscanner, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Zanzibar - namestitev junij 2016

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi super ugodno možnost namestitve v terminu od 21. do 27. junija 2016. V dobro ocenjeni namestitvi Chwaka Bay Resort boste za 6 nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi odšteli samo 183 EUR za dve osebi (približno 92 EUR na osebo). Več informacij o namestitvi najdete TUKAJ.

Zanzibar - namestitev junij 2016

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POMEMBNO – VIZUM:

Vizum je potreben. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan oddaje vloge za vizum. Kako pridobite vizum in kje, si preberite TUKAJ.

(Visited 584 times, 1 visits today)
0