Zelo ugodne cene povratnih letalskih kart v Nepal (Kathmandu) z eno najboljših letalskih družb na svetu – Oman Air. Tja in nazaj lahko v juniju 2016 poletite za samo 319 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu.

Milano – Kathmandu (Nepal) – Milano

Na voljo so vam termini v juniju 2016. Tja lahko iz Milana poletite za samo 319 EUR in to z eno boljših letalskih družb. V ceni letalske karte je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen tudi en kos “check-in” prtljage. Primer na sliki spodaj velja od 12. junija do 25. junija 2016 (319 EUR). Še nekaj primerov po tako ugodnih cenah:

14. junij – 28. junij 2016 – 319 EUR

17. junij – 29. junij 2016 – 319 EUR

Če boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z želenimi datumi in poiščite sebi najbolj ustrezen termin.

Kathmandu iz Milana le 319 EUR

Lonely Planet za Nepal

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič za Nepal od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 18,83 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

VIZUM

Slovenski državljani za vstop v Nepal potrebujemo vizum. Kje in kako ga pridobite, dobite informacije TUKAJ.

(Visited 526 times, 1 visits today)
0