Od oktobra 2016 do marca 2017 so vam na voljo super ugodne cene povratnih letalskih kart v Vietnam (Ho Chi Minh) iz Ljubljane. Tja in nazaj lahko poletite za samo 483 EUR z eno najboljših letalskih družb ta hip – Turkish Airlines.

Ljubljana – Ho Chi Minh – Ljubljana

Od oktobra 2016 do marca 2017 je na voljo ogromno terminov po zelo ugodni ceni (483 EUR). Primer na sliki spodaj velja za termin od 11. oktobra do 25. oktobra 2016. V ceni letalske vozovnice imate poleg ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Še nekaj primerov ugodnih terminov:

11. november – 25. november 2016 – 483 EUR

2. december – 16. december 2016 – 483 EUR

13. januar – 27. januar 2017 – 483 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Lonely Planet za Vietnam

Zelo ugodno lahko dobite tudi turistični vodič po Vietnamu od najbolj znanega izdajatelja Lonely Planet. Na spletni strani Bookdepository vam je na voljo za vsega 16,74 EUR. Dostava je BREZPLAČNA. Preverite TUKAJ.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

POMEMBNO – VIZUM

Slovenski državljani potrebujemo vizum za vstop v Vietnam. Kje in kako ga pridobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 255 times, 1 visits today)
0