Za New York (ZDA) ali Big apple kot mu radi rečemo, je na voljo en kup zelo ugodnih terminov v jesenskih mesecih (oktober/november 2016) – tja in nazaj iz Ljubljane že za 417 EUR!

Ljubljana – New York – Ljubljana

Tja in nazaj lahko iz Ljubljane poletite za samo 417 EUR. Primer na sliki spodaj velja za letalsko karto z odhodom 3. oktobra in povratkom 10. oktobra 2016 (417 EUR). V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Na voljo je veliko ugodnih terminov v oktobru in novembru 2016. Še nekaj ugodnih primerov:

3.oktober – 10. oktober 2016 – 413 EUR

29. oktober – 7. november 2016 – 422 EUR (termin med jesenskimi počitnicami)

5. november – 14. november 2016 – 417 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Ljubljani in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 296 times, 1 visits today)
0