Ponuja se vam odlična priložnost, da letošnjo jesen preživite na rajski destinaciji – Havaji vas čakajo! Povratno letalsko karto iz Bologne na Havaje lahko dobite že za 568 EUR z letalsko družbo British Airways. Sledite informacijam v zapisu.

Bologna – Havaji – Bologna

Povratne karte na relaciji Bologna – Havaji – Bologna smo našli že za 581 EUR. Primer na sliki spodaj velja za letalsko karto z odhodom 10. in povratkom 22. novembra 2016 (568 EUR)Na voljo so termini v novembru, povratki so možno tudi še v decembru 2016. V ceni vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Še nekaj ugodnih primerov:

24. november – 5. december 2016 – 568 EUR

5. december – 12. december 2016 – 568 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam odpre iskalnik, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno možnost.

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Bologni in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 320 times, 1 visits today)
0