Hong Kong, mesto, ki slovi po svoji arhitekturi in po tem, da ima največ stolpnic na svetu. Kar 8.000 stavb ima več kot 14 nadstropij. Sedaj imate možnost, da novo leto preživite malo drugače in sicer V Hong Kongu. Tja lahko poletite za zelo ugodnih 379 EUR z nam bljižnjega letališča v Budimpešti.

Budimpešta – Hong Kong – Budimpešta

Tja in nazaj lahko poletite za 379 EUR iz nam bližnjega letališča v Budimpešti. Cena velja za  povratni let Budimpešta– Hong Kong – Budimpeštav obdobju od 28. december do 02. januar. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

hong kong

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi super ugodno možnost namestitve v Star Guest House Tsim Sha Tsui, kjer boste za 4 nočitve plačali 166 EUR za 2 osebi ( cca. 83 EUR na osebo ).

Primer je spodaj na sliki:

hong kong

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

Vstop v državo

Slovenskim državljanom je vizum  potreben. Izjema je med drugimi tudi Hong Kong, a vam svetujemo, da si več preberete TUKAJ.

(Visited 134 times, 1 visits today)
0