Letalske karte – znova fantastična priložnost za obisk Malezije (Kuala Lumpur). Mesto, ki mu domačini krajše pravijo KL, vas s svojo arhitekturo, znamenitostmi in prijaznimi ljudmi zagotovo ne bo pustilo ravnodušne. Je tudi odlično izhodišče za raziskovanje ostalih delov Azije, Indonezije in tudi Avstralije. Prestolnica Malezije je znana tudi po najvišjih stolpih – dvojčkih na svetu (Petronas Twin Towers).

Budimpešta – Kuala Lumpur – Budimpešta

Od septembra 2016 pa vse do januarja 2017 so vam na voljo super ugodne povratne letalske karte z letalsko družbo Air China. V Kuala Lumpur lahko poletite za samo 391 EUR, v ceni vozovnice pa je vključen tudi en kos prtljage.

Primer na sliki spodaj velja za termin od 23. decembra 2016 do 16. januarja 2017 (391 EUR). Termin med krompirjevimi počitnicami pa je na voljo za 397 EUR (26. oktober – 11. november 2016).  Še nekaj ugodnih primerov:

18. november – 2. december 2016 – 368 EUR

7. december – 23. december 2016 – 368 EUR

V kolikor boste iskali sebi najbolj ustrezen termin vam svetujemo, da uporabite iskalnik TUKAJ. Ko se vam iskalnik odpre, se poigrajte z datumi, ki vam najbolj ustrezajo in poiščite ugodno ceno.

Kuala Lumpur - Malezija - letalska

VIZUM

Slovenskim državljanom vizum ni potreben do 90 dni. Veljavnost potnega lista mora biti najmanj šest (6) mesecev na dan vstopa v Malezijo.

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko spletnega primerjalnika cen več ponudnikov namestitev – HotelsCombined ali portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Budimpešti in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršna koli vprašanja nas kontaktirajte kar preko naše Facebook strani, POT POD NOGE! Srečno!

(Visited 284 times, 1 visits today)
0