Valencia v juniju je super priložnost za poletne počitnice. Lahko se sprostite na čudovitih plažah ali pa si ogledate katero od številnih znamenitosti, ki jih ponuja Valencia. Zanimivosti kot so Oceanografic in Muzej znanosti, Bikoborska arena, Živalski vrt, je samo delček, kar ponuja mesto.

Cena vključuje povratno letalsko karto Trst – Valencia – Trst  ( 52 EUR ) in pa 11 nočitev za 1. osebo 102 EUR oz. 204 EUR če bivata in potujeta 2 osebi skupaj.

Trst – Valencia – Trst

Tja in nazaj lahko poletite za 52 EUR iz nam bližnjega letališča v Trstu. Cena velja za  povratni let Trst – Valencia – Trst, v obdobju od 06. do 17. junija. V ceni letalske vozovnice je vključen en kos ročne prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

valencia

Namestitev in prevoz

Poiskali smo tudi super ugodno možnost namestitve v The River Hostel, kjer boste za 11 nočitev odšteli od 204 EUR naprej za 2 osebi ( cca. 102 EUR na osebo )

Primer je spodaj na sliki:

valencia

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Trstu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 1.291 times, 1 visits today)
0