Na voljo je super ugodna priložnost, da poletite v Perth. Sedaj lahko obiščete ta oddaljeni kontinent za samo 393 EUR v mesecu juniju. Odhod je iz letališča v Benetkah.

Benetke – Perth – Benetke

Tja in nazaj lahko poletite za 393 EUR iz nam bližnjega letališča v Benetkah. Cena velja za  povratni let Benetke – Perth – Benetke v obdobju od 11. do 23. junij. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

perth

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – POZOR

Slovenski državljani za Avstralijo potrebujemo vizum. Kje in kako ga dobite, si lahko preberete TUKAJ.

(Visited 342 times, 1 visits today)
0