Ciper je tretji največji otok v Sredozemskem morju. Je zelo priljubljena turistična destinacija, saj ponuja čudovite peščene plaže in kristalno čisto morje. Sedaj lahko na Ciper odpotujete med poletnimi počitnicami , po zelo ugodni ceni SAMO  118 EUR iz Milana.

Milano – Ciper – Milano

Tja in nazaj lahko poletite za 118 EUR iz nam bližnjega letališča v Milanu. Cena velja za  povratni let Milano – Ciper – Milano, v obdobju od 27. julija do 07. avgusta. V ceni letalske vozovnice je poleg enega kosa ročne prtljage, vključen še en kos “check-in” prtljage. Primer letalske karte si lahko ogledate na spodnji fotografiji, rezervacijo pa lahko opravite TUKAJ.

Ciper

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Milanu in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

(Visited 449 times, 1 visits today)
0