Mimi v poletju 2016! Ponudila se je izjemna priložnost za dopust v Miamiju, povratne letalske karte so vam na voljo po izjemni ceni, že od 313 EUR.

Na voljo imate več terminov v poletju:

 

7. junij – 3. julij, 13. junij – 4. julij, 15. junij – 10. julij, 16. junij – 6. julij, 16. junij – 11. julij.

 

Za vas smo poiskali letalsko karto v obdobju od 15. junija do 3. julija z odhodom iz letališča v Benetkah ali Munchnu. Primer posamezne letalske karte si lahko ogledate na spodnjih fotografijah, rezervacijo pa opravite s klikom na sliko ali povezavo nad njo.

Benetke – Miami – Benetke

Letalsko karto lahko rezervirate TUKAJ

Munchen – Miami – Munchen

Letalsko karto lahko rezervirate TUKAJ

Namestitev in prevoz

Za namestitev priporočamo, da preverite ponudbo preko primerjalnika cen HotelsCombined, spletne strani Booking.com in spletnega portala AIRBNB – za slednjega vam podarjamo še 18 EUR popusta preko povezave TUKAJ. Preberite tudi zanimiv zapis o rezervacijah preko AirBnb in zakaj sploh potovati tako, da si namesto hotela omislite najem stanovanja. Članek je dostopen TUKAJ. Prav tako preverite še druge zanimive vsebine na blogu, ki se hitro polni. 😉

Do letališča v Benetkah ali Munchen in nazaj vas lahko ugodno pripelje slovenski nizkocenovni in zanesljiv prevoznik: GoOpti. Če še niste registriran uporabnik na strani GoOpti, vam preko povezave TUKAJ podarjamo še 5 EUR popusta. Zakaj potovati z GoOpti prevoznikom, si lahko preberete tudi blogu našega sodelavca – popotovanje.si.

Za kakršnakoli vprašanja nas kontaktirajte preko naše Facebook strani, POT POD NOGE!

VIZUM – Pred odhodom v ZDA!

Nikar ne pozabite na vlogo za pridobitev potovalne vize preko sistema ESTA(Electronic System for Travel Authorization). Brez slednjega vas ne bodo spustili v ZDA. Ko vam vlogo odobrijo, je ta veljavna za vsa potovanja za naslednje dve leti, zato jo je priporočljivo shraniti. Strošek pridobitve vize znaša 14 dolarjev. Svetujemo vam, da se zanjo prijavite najmanj 72 ur pred potovanjem.

(Visited 403 times, 1 visits today)
0